logo
ACASA PRODUSE SUPORT TEHNIC PRETURI CONTACT
Montcharge 100 kg

 

Montcharge 50 kg
Montcharge 200 kg

Pentru ca raportul calitate - pret este imbatabil.

Pentru ca specialistii Daceli ofera solutia tehnica cea mai avantajoasa in timpul cel mai scurt posibil si asigura masuratorile pe santier, proiectarea, livrarea, montajul, punerea in functiune, instruirea personalului si intocmirea documentatiei pentru autorizare.

Pentru ca liftul are structura metalica portanta si nu trebuie executat un put (o caja) din beton sau caramida. Instalatia se monteaza modular in interiorul acestei structuri, sarcina Beneficiarului fiind sa o inchida cu un material usor, rigips daca structura se monteaza in interiorul cladirii sau panouri termoizolante daca montajul se face pe exterior.

Pentru ca atat ascensorul montcharge cat si structura metalica sunt fabricate in Germania, iar fabricantul are o experienta de 50 de ani.

Pentru ca ofera piese de schimb originale din Germania (gratuit in perioada de garantie).

Pentru ca Daceli are personal calificat si serios, cu o mare experienta, iar priceperea, sinceritatea si seriozitatea aduse in sprijinul ducerii la bun sfarsit a intelegerilor (scrise sau verbale) cu clientii, atrag dupa sine economisirea de timp si bani.

:-)

 

 

Montcharge Persoane

 

 

 

Montcharge 300 kg

 

Montcharge 500 kg

 

 

Montcharge 750 kg

 

 

 

Montcharge 1000 kg

 

 

ASADAR, DE CE UN MONTCHARGE DE LA DACELI?