logo
ACASA PRODUSE SUPORT TEHNIC PRETURI CONTACT
Montcharge 100 kg

 

Montcharge 50 kg
Montcharge 200 kg

Liftul montcharge, indiferent de sarcina sau dimensiuni, vine insotit de o structura metalica portanta proprie, nefiind nevoie de un put din zidarie. Liftul impreuna cu structura se pot monta in interiorul cladirii sau pe exteriorul acesteia. In functie de inaltimea de incarcare (la nivelul podelei sau la nivelul bratelor) este sau nu necesara asigurarea unui spatiu de garda la statia de jos (spatiu de siguranta inferior). De asemenea, trebuie asigurata o dimensiune minima pentru inaltimea ultimului nivel, deoarece in partea superioara a structurii metalice se monteaza actionarea (troliul). Montcharge-urile se monteaza usor, acestea livrandu-se din Germania premontate in interiorul structurii portante (poza palet cu montcharge AICI).

MONTAJ LIFT IN INTERIOR:

In cazul montajului in interiorul cladirii, este suficienta executia unei fundatii ferme care sa reziste sarcinilor instalatiei, si a unui decupaj in planseul existent (prin care vor trece liftul si structura), conform dimensiunilor necesare (poza decupaj AICI). La sfarsitul montajului structura se va imbraca in rigips (poza AICI).

MONTAJ LIFT PE EXTERIORUL CLADIRII:

In cazul montajului pe exterior (alipit cladirii), trebuie asigurata fundatia pe care se va aseza structura (poza AICI), trebuiesc executate decupajele pentru usi si asigurat spatiul superior de siguranta (poza detaliu de sub acoperis AICI). Decupajele pentru usile de la etajul de jos si cele intermediare sunt identice (decupaj usa AICI) dar la etajul de sus se executa un decupaj mai mare deoarece trebuie tinut cont si de usa de vizitare de la motor (decupaj etaj superior AICI). Structura metalica se va inchide la sfarsitul montajului cu un material termoizolant care poate fi sustinut de structura liftului (vedere montaj pe exterior AICI).

DETALII TEHNICE COMPLETE PUTETI SOLICITA LA office@daceli.ro

 

 

Montcharge Persoane

 

 

 

Montcharge 300 kg

 

Montcharge 500 kg

 

 

Montcharge 750 kg

 

 

 

Montcharge 1000 kg

 

 

CE TREBUIE SA STIM DESPRE UN ASCENSOR "MONTCHARGE"?