logo
ACASA PRODUSE SUPORT TEHNIC PRETURI CONTACT
Montcharge 100 kg

 

Montcharge 50 kg
Montcharge 200 kg

Ascensoarele de tip “Montcharge” comercializate de SC Daceli SRL, sunt instalatii fabricate in totalitate in Germania, avand calitatea si fiabilitatea specifice seriozitatii si bunului renume al tarii de provenienta.

Ascensoarele sunt actionate electric, puterea necesara fiind redusa iar consumul minim. Frontul de lucru se pregateste facil, montajul se executa rapid iar intretinerea se face usor.

Toate tipurile de lifturi se monteaza intr-o structura metalica portanta proprie, fabricata si aceasta in Germania, nefiind necesar un put din beton sau din caramida.

La sfarsitul montajului, structura portanta se poate inchide cu rigips, panouri termoizolante sau chiar sticla, structura fiind calculata in asa fel incat sa poata sustine aceasta inchidere.

Sunt mai multe tipuri de ascensoare Montcharge, putandu-se clasifica dupa sarcina, inaltimea sau modul de incarcare. Montcharge-urile se folosesc in mod uzual in restaurante, baruri, cantine, spitale, clinici, sedii de birouri, hale industriale, sau chiar case particulare.

SC Daceli SRL si-a propus sa va ofere produse de top la preturi corecte!

PROSPECT GENERAL DACELI

 

 

Montcharge Persoane

 

 

 

Montcharge 300 kg

 

Montcharge 500 kg

 

 

Montcharge 750 kg

 

 

 

Montcharge 1000 kg

 

 

ASCENSOARE "MONTCHARGE" - GERMANIA